Een klein beetje geschiedenis ...
 

Therapeut Anja Vijfhuizen begon in 1999 voor het eerst met een eigen praktijk: De Vlinder”. Ze voelde zich als een rups die zich radicaal ontwikkelt tot een nieuwe vorm en zich, na enige worsteling, bevrijdt uit de beknellende cocon.

Praktijk “De Vlinder” was aanvankelijk gevestigd boven de apotheek van Ouddorp (ZH), als onderhuurder van de daar gevestigde schoonheids-specialiste. Later werd verhuisd naar “Fysiotherapie Stellendam” en uiteindelijk werd de locatie gevonden in een vrije ruimte in het woonhuis.

Praktijk “De Vlinder” was gespecialiseerd in Reiki behandelingen in combinatie met diverse vormen van massage en in reflexologie.

Op 15 april 2011 maakte een brand in de woning een einde aan de praktijk. Alle inboedel was verloren, de locatie ontoegankelijk en de energie moest worden gericht op andere zaken.

Einde 2013, na alle tegenslag te hebben verwerkt en te hebben omgezet in een positieve ervaring, is er weer de energie om een eigen praktijk te starten. Geen voortzetting van “De Vlinder”, maar iets nieuws, met andere accenten en behandelingen. Vrijwel geen massages meer en meer aandacht voor een hollistische benadering van de gezondheid van de clienten, lichaamlijk, geestelijk èn spiritueel.

Op 1 januari 2014 is de nieuwe praktijk Ajna” van start gegaan, voorlopig weer in een vrije ruimte in het gereconstrueerde woonhuis. We hopen in de toekomst een ruimte te kunnen vinden die wat meer los staat van de woon-functie.