Maatregelen n.a.v. de Corona-Crisis


Healingpraktijk AJNA is vanwege de uitbraak van COVID-19, het Coronovirus, gesloten geweest vanaf 15 maart 2020. Dit heeft geduurd totdat de rijksoverheid toestond dat de zgn. contactberoepen weer aan het werk mochten, en dat was per 11 mei 2020.

Het spreekt vanzelf dat wij ons houden aan de protocollen die zijn opgesteld voor de omgang tussen therapeuten en clienten, in het bijzonder verwijzen wij naar het protocol dat door onder meer het NIBIG is opgesteld voor praktijken zoals die van ons: dat vindt u in deze bijlage. Lees in ieder geval pagina 14 hiervan, daar vindt u een samenvatting m.b.t. de interactie tussen client en therapeut.

Voelt u zich niet helemaal lekker, bent u bijvoorbeeld koortsig, of verkouden, of niest u meer dan gebruikelijk, ZEG de afspraak dan AF!!!
Daar zijn dan geen kosten aan verbonden, zelfs als u op het laatste moment afzegt.
Daar houden wij ons ook aan: voelen wij ons niet lekker, dan zetten we de praktijk weer in "stand-by". Voorkomen is altijd beter dan genezen, zeker bij een voor sommige kwetsbare mensen zo moeilijk te genezen ziekte als Covid-19.